Våt helg på Rudskogen

Superbike-racet i går endte med at Ole Bjørn Plassen kjørte i mål snaue 8 sekunder foran Carl Berthelsen, med Henning Flathaug som tredjemann.

I dag ble det både drama og ny mann øverst på pallen. Racet ble rødflagget etter to runder på grunn av at flere førere kjørte ut. Det tok lang tid før omstart, og regnet pøste ned. Etter omstarten stakk Marius Ripel Jensen fra resten av feltet og tok sin første seier, nesten 22 sekunder foran veteran Helge Spjeldnes, mens Ole Bjørn Plassen endte opp på bronseplassen i dag.

20171106210034.jpg?itok=9XSsHoOY
 
I Superstock 600 bød lørdagen på nok en hard fight mellom Trym Transeth Johansen og Stinius Viking Ødegård. Det var Trym som passerte målflagget først, to tideler foran Stinius. Gårsdagens store overraskelse var Bobbo Enger på bronseplassen. Dobbeltvinneren fra Våler, Sam Love, krasjet i racet og stilte ikke til start i dag.
 
I dagens Superstock-oppgjør ble det nok en overraskelsesmann – Marius Notøy – som klatret øverst på pallen med drøye sju sekunders margin. Trym Transeth Johansen og Stinius Viking Ødegård fulgte på sølv- og bronseplassen, og nok en gang var det tett mellom disse to i mål.

Stinius Viking Ødegård satte beste rundetid under begge Superstock-racene.

På grunn av værforholdene ble ikke Superbike- og Superstock 600-race nummer tre kjørt. I tillegg til regn og våt bane kom tåka sigende på, og arrangøren fant det dermed mest forsvarlig å avlyse resten av arrangementet etter flere krasjer og rødflagg.

Det er nå en stund til neste NM-helg, da det skal kjøres på Gelleråsen i Karlskoga. Datoer er 21.-23. juli.
 
Her finner du komplette resultatlister fra helgen.
 
Artikkelen vil bli oppdatert i morgen, med førernes egne kommentarer og flere bilder.
 
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser