Våren kommer til Lazy Boyz

Det skjer mye artig hos Lazy Boyz denne våren!

I en pressemelding kan Lazy Boyz forteller at de har ting på gang, nå som det ser ut til at våren har kommet: Bedekningskveld torsdag 25. april:
Ja de er sorte og runde, men vi kjører på varme dager, kalde dager, på våte veier og til dels dårlige veier. Gode dekk er en sikkerhet for deg som fører, og kan gjøre en stor forskjell den dagen/den situasjonen du virkelig trenger godt veigrep. Er du usikker på om sykkelen din trenger nye dekk før sesongen? Torsdag 25. april arrangerer vi dekkdager. Verkstedet stiller med kyndig personale som kan hjelpe deg å vurdere om det er på tide å skifte og hvilke dekk du bør velge. Vi stiller med gode tilbud på alle dekkbestillinger denne dagen. Så ta turen innom oss for en hyggelig dekkprat.

Open house lørdag 4. mai fra 10-16.
Vi inviterer deg, med eller uten din bedre halvdel, alene eller sammen med venner til vårens store dag Open House. Vi rigger til ute med grilling, vaffelpresser og noe i koppen. Irske Joe Murphy, har spilt hos oss tidligere og vi lover god underholdning fra scenen.
Innendørs vil du finne tilbud du ikke vil gå glipp av, både til å ha på seg og sitte på. Håper du setter av dagen og svinger innom Alnabru.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser