Valentino Rossi fortsetter med MotoGP

Ni ganger verdensmester Valentino Rossi har underskrevet en ny MotoGP-kontrakt på to år med Movistar Yamaha-teamet. Det blir den 24. sesongen den 39 år gamle italieneren konkurrerer i verdensmesterskapet i roadracing, derav hele 15 sesonger sammen med denne motorsykkelprodusenten. 

Den nye avtalen viser hvilket engasjement som Valentino Rossi og Yamaha viser for hverandre. Etter en turbulent 2017-sesong med skader er lista nå lagt høyt. Kan det bli en tiende tittel? 

– Da jeg signerte min forrige kontrakt i mars 2016, lurte jeg på om det var min siste kontrakt noensinne innen MotoGP, men i løpet av de to siste årene har jeg kommet frem til at jeg vil fortsette. For racing, å være en MotoGP-fører og å få kjøre min M1, er det som får meg til å føle meg bra, sier Rossi.  

Han takker samtidig Yamaha og stallen sin for tilliten med å få fortsette med MotoGP-racing, ettersom det er en utfordring i seg selv å konkurrere når man nærmer seg 40-årsalderen.

– Jeg vet at det vil bli tøft og at det kreves mye trening og en massiv innsats fra min side, men jeg er klar. Jeg mangler ikke motivasjon, det er derfor jeg nå tar to år til, sier Valentino Rossi. 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser