Uunnværlig for Ducatisti?

DU 2019-11-14 MEMORABILIA

Nå i disse gavetider har Ducati tatt fram noe som sannsynligvis er den optimale julegaven til hengivne og lidenskapelige Ducatisti. Genistreken er å ta deler fra tidligere MotoGP og WSBK sykler, merke dem med ID og hvilken sykkel de kom fra, montere dem pent i en beskyttende utstillingsboks av plexiglass og legge dem ut for salg.

DU 2019-11-14 MEMORABILIA

Første ladning offisielle Ducati-deler består av råder, veivaksler, kamaksler og stempler – alle sertifisert av direktør Domenicali og racingguru Dall’Igna. Det følger også med en teknisk beskrivelse som forteller hvilken sesong de ble brukt og hvem som kjørte sykkelen delen satt i.
Med dette slår Ducati to fluer med ett smekk: De slipper å sende utgåtte racingmaskiner til hugging og de gjør en pen slump på det som de facto er gått ut på dato og dermed i praksis verdiløst. Genialt, spør du oss!
Hvis du har lyst til å gi deg selv en julepresang du som er temmelig unik (for det er lite sannsynlig at ektefelle eller samboer ser verdien i utgåtte racingdeler) kan du kjøpe dem i Ducati Store i Borgo Panigale eller hos utvalgte Ducati forhandlere.Etter nyttår kan du også bestille på www.ducati.com.
Lykke til med ønskelisten ….

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser