Utbyggingen på Rudskogen har startet

Det har vært en flere år lang prosess, men nå er endelig de første spadetakene i byggingen av et nytt motorsportanlegg på Rudskogen i Rakkestad kommune tatt. Utbyggingen skal foregå i to faser og den formelle åpningen av anlegget er ventet å finne sted en eller annen gang i 2012.

– Utbyggingen av Fase 1 som innebærer ny asfaltbane og depot på Rudskogen er imidlertid i gang og anlegget skal åpnes for kjøring sommeren 2011. Fase 2, bygninger og tribune er under prosjektering og planlegges sluttført til offisiell åpning av anlegget i 2012, sier John Thune, styreformann i Rakkestad Motorpark AS.

Skal dekke flere behov
Den tyske banearkitekten Herman Tilke, har designet banen som skal tilfredsstille behovene til både motorsykkel- og bilracing. Målet er ifølge Per Sunde, daglig leder i Rakkestad Motorpark AS å kunne tilby
det best mulige anlegget for sporten i årene fremover.

Også daglig leder i Rudskogen Motorsenter AS, Harald Huysman var en glad mann i går.
– Vi har nå jobbet i flere år med fokus på utbyggingen, og endelig settes spaden i jorda. Banen tilfredsstiller både nasjonale- og internasjonale krav mht design, lengde, kjøreopplevelse og ikke minst sikkerhet.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser