Ustoppelig!

Tredje runde i WSBK gikk på Aragon sist helg og resultatet var – basert på de to tidligere stevnene – ganske forutsigbart. Kombinasjonen Bautista/Panigale V4R ser ut til å være uslåelig og spanjolen stakk avgårde med seieren i alle tre løpene uten å måtte anstrenge seg nevneverdig.

Underlig nok er Chas Davis mer på linje med de andre førerne, selv om han kjører samme sykkel som Bautista. Nettopp derfor er det naturlig å spørre seg: Er forskjellen på førerne i MotoGP og World Superbike så stor?

Jonathan Rea, som har vært enerådende i WSBK de senere årene, kjemper nå om andreplasser – i beste fall. Bautista, med fersk bakgrunn fra MotoGP, herjer som han vil og gjør at serien faktisk er blitt ennå mer forutsigbar enn den har vært de senere årene. Rett nok kom Bautista fra Ducatis MotoGP maskin og den er ikke enormt annerledes enn superbiken, men han er den eneste Ducatiføreren som er så fullstendig overlegen i årets serie. Hvis hardkjøret fortsetter vil han være mester lenge før serien er ferdigkjørt!

Uansett: Bautista har nå 9 seire på rad og foreløpig ser det ikke ut til at noen har potensiale til å stoppe ham. For spenningens skyld er det lov å håpe at det endrer seg ganske snart.


Annons

Annons

Sist nummer

Annonser