Urent trav i Moto2

Romano Fenati, som kjører for Marinelli Sniper team, ble under helgens race svartflagget for uaktsom kjøring etter å ha kjørt opp på siden av Stefano Manzi og trykket bremsehendelen hans hardt inn i over 225 km/t. 

Cal Crutchlow uttrykte på pressekonferansen etter racene at Fenati aldri mer burde få konkurrere på grunn av denne oppførselen. – Fenatis team burde ha vist ham ut fra depotet og bedt ham om å aldri komme tilbake, sa Crutchlow.

I etterkant er Fenati blitt utestengt fra to race, og i skrivende stund har også Marinelli Sniper team bekreftet at de har sagt opp kontrakten på grunn av hans usportslige og livsfarlige oppførsel. 

– Både teamet, Marinelli cucine, Rivacold og alle andre sponsorer ber om unnskyldning til alle racingfans for det som skjedde. Hans uansvarlige og livsfarlige oppførsel satte en annen førers liv på spill, og det er utilgivelig, uttaler man fra teamets side. 

Romano Fenatis fremtidige kontrakt hos MV Augusta virker også å stå på spill. Meningen var opprinnelig at Fenati skulle være en av MV´s førere i Moto2-satsingen. 

– Det vil ikke skje, han representerer ikke selskapets verdigrunnlag, uttaler MV Augustas daglige leder, Giovanni Castiglioni. – Jeg kommer til å gjøre alt for at det ikke skal skje, og jeg håper at Dorna nekter ham å delta i all fremtidig racing i VM-sammenheng.   

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser