UN-BOXING Scott Superlight kjøredress.

Det går mot sommer, og tiden for lettere og tynnere kjøreklær. I år slipper Scott nye klær på markedet beregnet akkurat for dette.

Den grå grønne varianten er min favoritt. Dette virker til å være en komfortabel og praktisk jakka for varme dager.

SCOTT Superlight jakke skal være den perfekte løsningen for aktivet og kjøring under varmere forhold. Dressen er lett og vindtett, og laget av materiale med 2-veis stretch, som skal tilby førere maksimal komfort og bevegelsesfrihet. Store ventilasjonsglidelåser både foran, bak og på ermene lar deg regulere temperaturen i farta, mens de store verktøylommene gir mange muligheter for oppbevaring av det nødvendige. Inkludert er Premium D3O® beskyttelse der du trenger det.

Jeg er spendt når jeg pakker opp den nye kjøredressen min. Jakka ser virkelig bra ut.

Når pakken med kjøredressen ankommer, er jeg spendt. Første inntrykket er bra. Dette er ikke kun en skall-dress, men faktisk en fullgode kjøreklær. Den olivengrå/grønne jakken med blå lommer, er virkelig fine fargekombinasjoner. Buksa har jeg tatt i sort. Stoffet er deilig fleksibelt, og dressen er virkelig god å ta på. Luftemulighetene virker gode, med glidelåser i front, som du kan hode åpne ved hjelp av strammebånd i sidene. Under og ut under armene er store glidelåser som kan åpnes to veier. Lommene på jakka er store. To i front, to innerlommer og en stor lomme på ryggen. Buksa har to store glidelåser oppå lårene for lufting, samt en stor lomme på hver side. Halsen omsluttes passelig, uten at det blir for trangt, og både jakkeermer og bukse har strammemuligheter med borrelåser.

Jeg klarer ikke dy meg, men må bare ta kjøredressen på å prøve klærne. Førsteinntrykket er veldig bra. Dressen kjennes lett fleksibel og komfortabel ut. Jeg kommer med flere tilbakemeldinger når jeg har fått testet dressen mere, men dette virker lovende ut for varme sommerdager.

Stoffet er fleksibel, og dressen har gode lommer og lufte muligheter

SERTIFISERING: PPE-sertifisert Kat. II iht EN 17092-3 2020 (Klasse AA), SKULDER OG ALBUER:EN 1621-1:2012 (Type A nivå 1)

KONSTRUKSJON: Pustende HD polyester stoff, 2-veis stretch, D3O® beskyttelse

SAMMENSETNING: SKALL 1: 60% polyester: 40% polyester (resirkulert), SKALL 2: 100 % polyester. FOR: 100 % Polyester. ISOLASJON: Pustende MicroD mesh for.

STØRRELSE: XS-4XL, DM-D4XL

CA. VEKT (KG): 1,87

FUNKSJOER:

Designet for bevegelsesfrihet

Slitesterkt 2-veis stretchstoff for økt bevegelighet

Sømløst og komfortabelt armhulepanel

D3O® LP1 Pro-beskyttere ved skulder og albue

Hybrid albuebeskytterlomme med to høydestillinger

Lommer for valgfrie brystbeskyttere

Lomme for valgfri ryggbeskytter

Armhuleventilering

Strategisk ventilasjon foran og bak

Bakpanel med ventilert mesh

Strikket for med høy tetthet

76 cm lang tilkoblingsglidelås

Refleksdetaljer

2 brystlommer inkludert ventilasjon

2 sidelommer med glidelås

Brystlomme med brilleklut

Gjennomsiktig ermelomme

1 baklomme med glidelås

2 innerlommer

Førerposisjonsmønster

ØKO-FUNKSJONER:

PFC-fri DWR

Resirkulert materiale

Jakke koster NOK 4.599,- og buksa NOK 3.599,-

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser