Ullevålseter vant første etappe

Ullevålseter startet som førstemann ut i dag og det betød at han hadde alt å vinne på å kjøre godt og stole på eget hode. Det gikk etter planen.
– Det var brutalt å starte først, sier Ullevålseter. Jeg var forberedt på å gå hardt ut, men samtidig være kald nok til å bruke hodet og ikke ta unødvendige sjanser. Jeg er kjempefornøyd med å vinne i dag, men jeg ligger bare 1 sekund foran nummer to. Det kan man kalle hårfin margin.

Etappen var preget av kjøring på hardt underlag, og alt fungerte perfekt. Selv om navigeringen til tider var litt trøblete, så gikk det akkurat som Ullevålseter hadde håpet på.

2.etappe 13.juni: Rogatchevo – Petrovasky Totalt: 737 km
Dagen starter med en særdeles lang transportetappe. Denne første transporten er på nesten 42 mil. Pål Anders har forberedt seg på at det kan bli mye veikryss og mange valg å ta med hensyn til om han skal kjøre til høyre eller venstre.

Spesialetappen er på 9 mil. Og igjen avsluttes dagen med en transportetappe. Denne gangen på 22 mil.

Første del av dagen byr på et landskap med mye skog. Deretter skal det kjøres inn i et militære områder, i nærheten av Nijni. Mer enn 3/4- deler av dagen blir kjøring på underlag av sand og mye skog.
Mot slutten skal det kjøres en strekke på 3 km med mye høye humper. Her satser Ullevålseter på å bruke sine erfaringer fra crosskjøring.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser