Ullevålseter tok andreplassen

Rallye des Pharaons ble mandag avsluttet med en 210 km lang spesialetappe inn til Cairo. Pål Anders Ullevålseter tok ingen unødige sjanser og hadde som eneste målsetning å sikre tredjeplassen sammenlagt. Han kom allikevel inn til en meget respektabel tredjeplass for dagen, under fire minutter bak vinneren Marc Coma.

Marc Coma tok også sammenlagtseieren i rallyet, og noe overraskede avanserte Pål Anders opp til andreplassen. Coma’s teamkamerat, Jordi Viladoms, ble borte fra resultatlisten da han beklageligvis måtte bryte rallyet den siste dagen på grunn av ødelagt sykkel.

– Det så ut til å bli en forholdsvis lett etappe, men navigeringen lurte mange denne siste dagen. Heldigvis fant jeg riktig vei selv og kom i mål uten store problemer. Det gikk en stund før jeg oppfattet at Viladoms var borte og at jeg faktisk tok andreplassen sammenlagt i rallyet. Om under en måned skal jeg til Dubai for å kjøre den siste VM-runden denne sesongen, og da kommer alle VM-poengene godt med når jeg skal forsvare tredjeplassen.

Etter det fantastiske resultatet i Egypt innehar Ullevålseter også tredjeplassen sammenlagt i VM i ørkenrally, og det gjenstår kun en VM-runde denne sesongen. UAE Desert Challenge kjøres 5.-10. november i Dubai, og det er knyttet stor spenning til om Pål Anders vil klare å forsvare pallplassen.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser