Ullevålseter slet i gjørma

Pål Anders Ullevålseter kom på andreplass i går, men mistet nesten 9 minutter til lederen Katrinak. Årsaken var rett og slett at han kjørte seg bort. 3 mil i feil retning ble for mye å ta igjen.

Det var særdeles vanskelige forhold med mye gjørme og møkk og Ullevålseter var slett ikke fornøyd med dagens kjøring.
– Det var helt helvete å kjøre i dag. Masse gjørme og møkk og særdeles vanskelig underlag. Fartsettappen ble gjort om like før start, og jeg oppdaget for sent at jeg hadde valgt feil trasé. Det ble godt og vel 3 mil feilkjøring, og jeg trodde at jeg havna langt nede på resultatlistene.

Som vanlig så han likevel noe positivt i det hele.
– Det utrolige er at jeg ikke kom mye lenger nedover på listene. Det var nok ganske mange andre som også fikk problemer med både kjøring og navigering i dag.

Dagens etappe
5. etappe 16.juni: Mrakovo – Bogotse. Totalt 624 km
Den første transportetappen blir 8 km – rallyets korteste transportetappe. Det betyr at det nesten blir å starte rett på dagens spesial, som er 29,5 mil lang. Videre blir det hele 3 avsluttende transportetapper på tilsammen 32 mil.

Det skal blant annet kjøres gjennom fjellene i Ural. Dette er porten mellom Europa og Asia, og kan kanskje bli en av de aller mest spennende spesialetappene i rallyet!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser