Ullevålseter klar for sitt tredje Africa Race

31. desember starter Arica Race, og da kjører Ullevålseter ut som førstemann på en 40 mil lang transportetappe, før samtlige blir fraktet med båt over til Marokko, fortelles det i teamets pressemelding.

Alvoret starter imidlertid 2. januar. Da kjøres den første av totalt 12 etapper, og denne er starten på nye 700 mil gjennom ørkenen.

– Jeg er mentalt klar for å starte, men jeg er rusten på både kjøring og navigering. Noen dager ut i løpet regner jeg imidlertid med å være back in business. Målet er derfor å ta det litt med ro i starten. Det er mange raske førere med i år, og jeg må holde hodet kaldt slik at jeg ikke blir lurt med på noe hardkjør de første dagene. Men … jeg går for hat trick!

Africa Race har vist seg å være et suksesskonsept, og i år er mediedekningen av løpet større enn noen gang i Europa. Dette medfører også at støtten og supporten fra KTM-fabrikken er blitt betraktelig mer omfattende, med tilgang på fabrikkdeler og utstyr til sykkelen, og dette er nødvendig for å prestere bedre. 

Africa Race er en konkurrerende arrangør til ASO, som arrangerer Paris Dakar. Ørkenrallyet følger den gamle ruten som er Paris Dakars opprinnelige rute, gjennom Marokko, Vest-Sahara, Mauritania og Senegal, med målgang i Dakar. Flere opplysninger finner du på www.africarace-live.com

Ullevålsetes skoleprosjekt i Dakar
Pål Anders er fremdeles svært engasjert i skolen i Dakar. Hittil har prosjektet hans fått inn 220 000 norske kroner.  Pengene står på konto, og Ullevålseter skal selv sørge for at prosjektene med oppussing av skolen blir gjennomført. Det gjenstår fortsatt mye, men til nå har skolen fått nytt tak og flere strøk med maling. Og i skrivende stund lages nye gelendre slik at trappene blir trygge. 

– Jeg er så rørt over givergleden. Både venner, folk jeg ikke kjenner og sponsorer har gitt sin støtte til prosjektet, og det er stort for meg som har hatt denne drømmen lenge. Det som skulle bli et prosjekt i fjor bare vokser, folk setter fremdeles inn bidrag på kontoen. Vi får gjort så utrolig mye der nede med disse midlene, og jeg gleder meg til å besøke skolen etter målgang i Dakar, avslutter Pål Anders.

Les mer om prosjektet på  teamullevalseter.blogg.no.

BIKE ønsker lykke til både med Africa Race og det viktige skoleprosjektet.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser