Ullevålseter har funnet godfølelsen

Først i mål var nok en gang Teddy Gev Sella (18) fra Israel, som kom inn 21.07 foran vår norske ørkenrev. Pål Anders Ullevålseter ligger nå som nummer tre i sammendraget etter tre etapper. Totalt skal det kjøres 12 etapper, og mye kan skje innen 14. januar når de krysser målstreken i Dakar.

Pål Anders var uheldig på gårsdagens etappe, da han hadde en luftig kræsj etter bare tre kjørte mil. Det gikk heldigvis bra med Pål Anders, men han tapte viktig tid i sammendraget. 

På dagens etappe fungerte sykkelen bra, han har kommet inn i flyten og har kjørt av seg rusten. Men det var lite han kunne gjøre med dagens vinner.

 – Det er sjelden eller aldri talenter å se i rally, men Gev Sella er helt rå. Det er ingen som skjønner noen ting her nede. Han kjører og navigerer prikkfritt, og har heller ingen stor erfaring med ørkenrally. Selv har jeg funnet godfølelsen, jeg er der jeg skal være, men ved siden av han føler jeg meg gammel, jeg er tredve år eldre! Det er bra nivå her i år, men jeg kjører på mitt beste, de andre får jeg ikke gjort noe med, forteller han i dagens pressemelding fra teamet. 

Tredje dag besto av en fartsetappe – Tagounite / Icht på 433 kilometer, samt en transportetappe Icht / Assa på 92 km
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser