TTXGP til Sverige

TTXGP er på mange måte det elektriske svaret på MotoGP og mange omtaler serien som fremtidens racingserie. Den har i alle fall høy status blant både produsenter, team, presse og tilskuere.

Løpet i Sverige skal kjøres på Gelleråsen i Karlskoga, en bane som tidligere har arrangert GP-løp. TTXGP inntar banen den 4. september, altså samme helg som siste runde av Scandinavian Open kjøres.

Gleder seg
Mike Luff, hos Karlskoga Motorstadion AB, sier at de gleder seg stort til å arrangere fremtidens motorsport.
– TTXGP fenomenale vekst, sjel og karakter har imponert oss og vi er beæret og stolte av å kunne vise frem disse pioneerene i Sverige.

Svenske Morris Motorcycles Racing Team 2011, med Annie Seel som fører, var det første nordiske teamet som deltok i TTXGP i 2010 og teamsjef Morris Packer er også over seg av begeistring.
– I dag er vi virkelig beæret over at TTXGP kommer til Sverige og utrolig glade for at dette banebrytende arrangementet kommer til Norden. Ikke bare for de positive ringvirkningene det vil ha for fremtidens motorsport i Sverige, men også fordi v får mulighet til å gjengjelde den gjestfriheten vi opplevde i løpet av 2010-sesongen.

Hva tror du om elektrisk racing på Karlskoga? Tar du turen?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser