Truet pappa med sparken

Torgeir, som kjører i 125 standardklassen, kjørte inn til en flott 2 plass i det første løpet på Rudskogen, og vant løp nummer to. Trodde han i hvert fall.

For det ble dramatikk, både i og etter det andre løpet. Håkon Kolvik og Torgeir Horne, begge fra Solør MC klubb, kjempet side om side i store deler av løpet. På den tredje siste runde gjorde Kolvik en feil, og Torgeir Horne benyttet sjansen ved å dra ifra og satte samtidig personlig rekord med 1.10 på runden, som er like over banerekorden på Rudskogen. Torgeir Horne kom inn som nummer én, men ble senere diskvalifisert etter at nevnte Kolvik hadde lagt inn protest på grunn av bakhjulet Horne brukte.

Det var da Horne junior uttalte: «Pappa, nå må du skjerpe deg. Gjør du en feil til som gjør at jeg mister en medalje, så får du sparken»!

Pappa Arnfinn har derfor lovet å lese regelene bedre til neste NM-runde.