Triumph Speed Triple 1200 RS – back in business

Kompakt, lett, råsterk – Speed Triple er tilbake!

Triumphs opprinnelige Speed Triple fra 1994 var den første streetfighteren – stamfar til alle dem som kom etter. Modellen har vært litt stemoderlig behandlet de senere årene, men nå er den tilbake – og som den er tilbake! Den nye Speed Triple 1200 RS – for den er HELT ny – har fått 180 råsterke trippelhester ved 10.750 omdreininger (30 mer enn forgjengeren) og ettersom sykkelen bare veier 198 kg (slanket 10 kilo) er det ingen tvil om at Triumph har tatt opp hansken konkurrentene har kastet

Beskjed: Ikke kødd med meg….

Motoren er nyutviklet og er på 1160 ccm, men har allikevel mindre fysiske dimensjoner enn forgjengeren. Maks moment på 125 Nm kommer ved 9000, men en av trippel-motorenes herlige egenskaper er at de sprer momentet jevnt ut over turtallsregisteret.

5″ TFT skjerm gir adgang til en omfattende elektronikkpakke

Chassiset er også nytt og det skorter ikke på utstyr: Aluminium ramme med lang svinggaffel, fullspekket elektronikkpakke, 5″ TFT skjerm, Öhlins fullt justerbar fjæring framme og bak, Brembo Stylema kalipere, quickshifter, 5 ride modes, traction kontroll osv, osv – det er ingen tvil om at Triumph mener alvor!! Plassen tillater ikke en oppramsing av alle detaljer, men videoen under gir deg all info. Len deg tilbake og nyt!!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser