Triumph Scrambler 1200 Steve McQueen Special

Steve McQueen Scrambler

Triumph har tatt fram en Steve McQueen Special Scrambler og oppdatert de øvrige.
Alle 2021 Scambler modeller møter Euro 5 når det gjelder utslipp, noe som har skjedd uten effekttap. Eksosanlegget er endret ved at katalysatoren er flyttet litt lenger bakover og sykkelen er blitt 6 kilo tyngre.

Scrambler 1200 – uendret effekt med Euro 5

Fullfarge TFT instrumentering byr på 6 Ride Modes, inkludert Off-Road Pro for XE. Scrambler har justerbar Øhlins fjæring bak og Showa USD framgaffel. Bremsene er Brembo M50 med kurve-ABS. Gassen er Ride By Wire. XE modellen har også traction kontrol. Ellers: Slipperclutch, nøkkelfri tenning , cruise kontroll og USB kontakt. Med andre ord: Velutstyrt!

Steve McQueen Special – lages kun i 1000 eksemplarer

Triumph Scrambler Mc Queen Edition er Basert på Scrambler XE og forbildet er Triumph TR6 som gjorde det berømte hoppet i «Den store Flukten». Sykkelen skal kun lages i 1000 eksemplarer og leveres med Competition Green tank med knebeskyttere i børstet folie, håndmalte gulldetaljer, logo i gull og tanklokk i børstet aluminium. Både framskjerm og bakskjerm er montert høyere og bakskjerm har lakkering som matcher tanken.

McQueen autograf på styreholderen

Hver McQueen modell er nummeret, har en McQueen autograf gravert på styreholderen og leveres med sertifikat som beviser at det er ekte vare – kjekt med tanke på samlerverdi senere. Sertifikatet er signert av Triumphs sjef Nick Bloor og Chad McQueen – Steves sønn. Men – kun 1000 eksemplarer som skal fordeles over hele verden, så her er det løp og kjøp som gjelder.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser