Triumph på Norgesturné

Hasse Näslund fra Triumph Nordic ga en inspirert og engasjerende presentasjon av nye Tiger 1200GT – og med god grunn! Fantastisk sykkel som også var den som vakte desidert mest interesse blant de fremmøtte.

Mc-messen i Norge er avlyst, MC-messen i Sverige er avlyst. Men – Triumph gir seg ikke: Hasse Näslund og Tommy Ictorén fra Triumph Nordic lastet 3 varianter av den oppsiktsvekkende nye Tiger 1200 pluss et lekkert rødt eksemplar av den neoklassiske og usannsynlige vakre Speed Triple RR inn i varebilen og la ut på Norgesturné for å besøke sine norske forhandlere. Første stopp var CBP i Skien og vi var der! CBP hadde laget skikkelig opplegg med forhåndspåmelding, inndeling av besøkende i puljer og navnelister på de påmeldte. Selvfølgelig var det også lagt frem munnbind til bruk inne i lokalene – alt for å hindre smitte. Profft opplegg fra CBP – all ros for det!

Turen videre: 14 januar: Stavanger, 17 januar: Bergen og 19 januar: Trondheim.

Speed Triple RR . Vår tester kaller den en «Gentleman’s Racer». Sykkelen henter inspirasjon fra 60/70-tallets store kaféracerguru Paul Dunstall og den er et syn får vintertrette øyne. Finish, detaljer, teknikk – alt er helt på topp.

Syklene sto under mørke kleder, akkurat som ved messelansering og den da Hasse dro kledet av den første – en glitrende rød og usannsynlig lekker Speed Triple RR – kom det et unisont «Ååå» fram de fremmøtte. Med god grunn – hvordan er å kjøre kan du lese i Bike nr 2 som kommer ut om 10 dager, men man må se den live for å virkelig verdsette utseendet.

Denne damen tilbragte mye tid på setet til Tiger 1200 Rally Pro og var tydelig tilfreds med opplevelsen. – det skulle ikke undres om hun blir å finne på veien med en til våren.

Hasse har trening når det gjelder å presentere sykler og bygget opp en fin spenning før han dro kledet av Tiger 1200 GT. Reaksjonen blant tilskuerne var den samme og med god grunn – dette er en sykkel som har alle muligheter til å gjøre et stort innhugg i salget. Lekker, lett og med en mengde gjennomtenkte tekniske finesser og detaljer – et eksempel er justering av vindskjerm som kan gjøres på et sekund med en finger! Den finessen ble flittig prøvd utover kvelden. Deretter kom turen til Tiger 1200 Rally Pro og Tiger 1200 Rally Explorer, begge med 21 tommers framhjul.
De tre modellene deler samme tekniske base, men forskjellene mellom dem er såpass store at hver enkelt fremstår som en egen modell.

I de neste dagene går turen videre til de øvrige forhandlerne – Hasse og Tommy skal besøke Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo på turen for å gi så mange som mulig anledning til å se nyhetene på nær hold. Vi kan love: Det er bryet verd å ta turen for å se dem!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser