Triumph Moto2 765 Daytona offisielt vist – og solgt

I forbindelse med British GP på Silverstone benyttet Triumph anledningen til å lansere sin nye Daytona Moto2 765 – en sykkel de bruker for å maksimalisere PR-effekten
sin satsing på Moto2 hvor de er motorleverandør. Før alle løper for å skaffe seg en: Sykkelen skal kun lages i et antall av 1530 stk og alle er, i følge fabrikken, allerede solgt. Vi kan allikevel nevne at motoren henter litt teknikk fra Moto2 og chassiset er selvfølgelig utstyrt med topp komponenter fra Öhlins og Brembo. Et forholdsvis omfattende elektronikkprogram er også på plass.

Det har vært spekulert i om Triumph – med denne modellen – setter et verdig punktum for sin Daytona-serie eller om de tester interessen for en eventuell ny serieprodusert modell. Den generelle meningen er en kombinasjon av begge, men foreløpig er det ingen som vet noe og for en gangs skyld er det heller ikke lekkasjer fra såkalt velinformert hold – Triumph har jo ellers vært flinke til å la kommende modeller bli «snikfotografert» av tilfeldig tilstedeværende fotografer. Men – vedrørende en eventuell ny sportssykkel er det tyst.
Ellers: Det regnes som sikkert at en større versjon av TIger 800 blir vist i Milano og det går sterke rykter om en 1200 Speed Triple….

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser