Trafikksikerhet i fokus i Skien

Stedet du bør være i helgen dersom sikkerhet er din kjepphest er Geiteryggen Flyplass. Her arrangeres det kjørekurs, prøvekjøring av årets MC-nyheter, konkurranser, Dragracing med Hans Olav Olstad, stands m.m. Dagen er lørdag den 8. mai og moroa starter kl 09:30.

Mye skryt
Arkitekten bak prosjektet er Petter Lyng, ihuga motorsyklist, ansatt i Statens Vegvesen og har jobbet for MC sikkerhet i en årrekke. Han var en viktig pådriver for at Europas første MC-vei kunne åpnes i mai 2008. Prosjektet har fått stor oppmerksomhet rundt i hele Europa, og Petter Lyng har fått mye skryt for jobben han har lagt ned, slik at dette viktige prosjektet var mulig å gjennomføre.

Stasjonssjefen, Leif Christensen og resten av teamet fra Skien Trafikkstasjon, er selvfølgelig på plass på Geiteryggen, og skal være tilskuere når Petter møter Pål Anders Ullevålseter til duell på Speedwaybanen. Rolf Kåre Valderhaug skal være speaker, dommer og starter. Valderhaugs oppfordring er klar:
– Møt opp folkens, liten som stor, med eller uten MC, moped eller lett MC. Her har vi to klare kandidater til tittelen årets Motorsyklist. Tema for dagen er som vanlig MC sikkerhet, og husk alle sammen, trafikksikkerhet er også ditt ansvar.

Tar du turen til Skien?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser