Touringtreffet 2023 var en suksess!

Gårdsplassen begynner å fylles opp med motorsykler

Med 160 deltagere og enda flere besøkende var det god stemning og mye latter på Beitostølen denne helgen. Speed Motorcenter arrangerte sitt åttende treff, som tradisjonen tro alltid faller på første helgen i september.

For alle ansatte på Speed, og ikke minst eiere og initiativtakere Terje og Lise Bredal er dette ett av sesongens store høydepunkt.

«Vi ønsker å takke alle som deltok denne helgen. Vi hadde fantastisk vær på lørdag, og nydelige forhold for MC-kjøring enten det var på asfalt eller grus. Det er jo den herlige stemningen og MC-entusiasmen som gjør at dette er noe vi ønsker å ta med kunder på år etter år»

Daglig leder Thor Liverød var også godt fornøyd med helgen:

«Det jeg liker med Touringtreffet er at det er et arrangement som treffer mange. Det er selvfølgelig organiserte turer på MC, rebusløp og prøvekjøring av populære modeller fra Yamaha og BMW. Men det er også visning av sesongens nyheter innen bekledning og sikkerhetsutstyr, samt fottur i fjellet for de som ønsker det. I tillegg til god mat, show og mye latter var finværet prikken over i`en. Takk til alle som deltok, vi gleder oss allerede til neste år.»

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser