Touringtreff med tyske gener

Men slapp av, du trenger ikke bytte ut japsesykkelen mot tysk stål, for treffet er åpent for alle. Du må derimot være forberedt på en god dose hjernevask og overtaling, i tillegg muligheten for fantastiske motorsykkelopplevelser. Her er pressemeldingen vi fikk:

Alle motorsyklister er hjertelig velkommen til Fefor høyfjellshotell i helgen 4-6 september. I samarbeid med BMW vil hotellet også i år holde det årlige touringtreffet i sine lokaler på Fefor, ved Vinstra i Gudbrandsdalen. Her ønskes alle motorsyklister og eventuelle passasjerer velkommen til hyggelig omgang med andre som også har interesse for motorsykler, god mat og godt selskap.

Slik som i fjor er det allerede bestilt strålende høstvær, og kanskje dette er stedet og treffet som kan gi deg en skikklig opplevelse av norsk natur i sine fineste høstfarger?

Det blir også i år mulighet til en prøvetur med mange av BMW sine spennende modeller på lørdag; både Adventure, GT, RT, K 1300 S og R blir det mulighet for å ta en tur med. I tillegg vil også årets store nyhet F 800 R bli mulig å prøvekjøre.

Fefor ligger midt i smørøyet av et fantastisk turområde med godt merkede stier for de som har lyst til å ta seg en tur ut i naturen.
Flotte muligheter for sykkelturer med utleie av sykler dersom det er ønskelig. Like nedenfor hotellet finner dere Feforvannet der det er mulig å fiske uten fiskekort. Innendørs tilbyr Fefor svømmehall, squashhall, badstuer og trimrom. Hvis ønskelig er det mulig å bestille seg aromaterapi og/eller rygg/nakke massasje.

Både fredag og lørdag blir det dans til levende musikk for de som ønsker det. Men før dansen vil vi begge kveldene få mulighet til å nyte en god middag i hotellets flotte spisesal.
Priser for overnatting med fullpensjon (frokost, lunsj og middag inkludert) er henholdsvis:
Enkelt rom kr. 1045,- pr. døgn.
Dobbelt rom pr pers kr. 895,- pr. døgn
Pris for Vesle Peer hytte med plass til 6 personer : kr. 1000,- pr. døgn.
Pris for Store Peer hytte med plass til 8 personer : kr. 1200,- pr. døgn.
For hytte tilkommer fullpensjon på hotellet kr. 500,- pr. person pr. døgn. Leie av sengetøy med kr 200,- pr sett og sluttrengjøring med kr 750,- pr. Vesle Peer og kr. 850,- pr. Store Peer hytte.

Påmelding gjøres direkte til Fefor høyfjellshotell: informasjon@fefor.no eller på tlf: 61 29 33 00.
God tur og hjertelig velkommen til årets Touring treff !
Med hilsen,
Fefor høyfjellshotell og BMW Group Norge

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser