Touring Treff: 30 august – 1 september!!

Det er etterhvert blitt en årlig happening og i år, som tidligere, er det Beitostølen som er stedet! Det spiller ingen rolle hvilken sykkel du kommer med – kjører du motorsykkel eller er passasjer er du mer enn velkommen!

Opplegg for helgen er som følgende:
Fredag: Ankomst på Radisson Blu Mountain Resort på Beitostølen med felles middag.
Lørdag: Mulighet for å delta med egen motorsykkel på fellestur. Det blir arrangert tur på både grus og asfalt, så kan man bli med på det man vil. Turene foregår i rolig tempo, så man får sett litt av hva Beitostølen har å tilby. Det vil også være prøvekjøring av noen av årets nyheter fra både Yamaha og BMW. Det vil også være mulig å kjøpe personlig kjøreutstyr (bekleding og tilbehør) fra Speed Motorcenters treffbutikk.
I tillegg til alt dette, finnes det også mange muligheter til å kjøre egne turer og finne på forskjellige aktiviteter. Innendørs på hotellet er det basseng, SPA og treningsrom. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og er verdt å få med seg!
Pris:
Pr.pers fredag- søndag i dobbeltrom, Kr 2.550,-
Enkeltromstillegg fredag- søndag kr 700.
Suittetillegg kr 400 pr. døgn.
Tillegg matpakke lørdag fra kr 85 pr.pers. ( 3 Brødskiver + frukt)
Selvsmurt matpakke kr 75 pr.pers.

Prisen inkluderer:
2 overnattinger i enkelt/dobbeltrom
1/2- pensjon som inkluderer stor buffet fredag, frokost og 3-retters standard meny lørdag, samt utvidet frokost før avreise søndag. Samtlige måltider i hotellets spisesal.
Fri adgang til hotellets store svømmehall
Fri parkering og masse frisk luft.

Påmelding gjøres individuelt til hotellet på mail: silje.moen@radissonblu.com
eller på TLF: 61353000 og oppgi » Speed Motorcenter» ved bestilling.

Sist nummer

Annonser