Torpedert av hissig italiener!

Det ble en ny uheldig helg for Kai Børre Andersen i road racing-VM. Søndagens finale i Supersport-klassen tok slutt allerede før den første runden var kjørt.

I den femte svingen bremset italieneren Andrea Berta alt for sent. Han traff forhjulet til Kai Børre, og begge gikk i bakken. Kai Børres motorsykkel ble kraftig skadet, og det var ikke mulig for han å fortsette løpet.

– Nå er det vel ikke mulig å ha mer uflaks, sukker Kai Børre. – Dagen begynte bra, for etter alt trøbbel jeg har hatt med sykdom denne helgen klarte jeg å senke rundetiden min på morgentreningen. Men så skjer altså dette, allerede på den første runden. Trøsten får være at vi har har fått måle krefter med konkurrentene og vet at vi har kapasitet til kjøre jevnt med de som er lengst framme i feltet.

Team Hoegee Suzuki Racing reiser poengløse hjem fra Austrlia. For også teamets andre fører, nederlenderen Barry Veneman, måtte bryte. Han lå på sjetteplass da han punkterte på den tredje runden i racet.

Sebastien Charpentier fra Frankrike, som er regjerende verdensmester i Supersport-klassen, tok enda en seier og leder VM.

Neste VM-runde går på Ricardo Tormo-banen i Valencia i Spania 23. april.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser