To seire av to mulige på Karlskoga

Stinius startet fra pole position i lørdagens løp (som var nummer fem av åtte totalt i år) etter å ha vært raskest på kvalifiseringen. Trym Transeth Johansen ble nummer to, og svenske Jimmy Gällros endte som tredjemann. Svenske Jesper Pellijeff var egentlig førstemann over målstreken, men kjørte uten å være tellende i det norske mesterskapet.

Stinius startet søndagens løp fra tredje startposisjon. Løpet skulle være på 20 runder. Jesper Pellijeff hadde pole position og lå som nummer en inn i første sving, fulgt av svenske Philip Johansson og Stinius som tredjemann. Stinius kom seg forbi Johansson, og han og Pellijeff stakk fra resten av feltet. På runde 12 ble det dessverre rødflagg.

Det ble ny start, men nå var løpet avkortet til elleve runder. Pellijeff tok ledelsen foran Stinius og holdt denne til mål, han var cirka fire sekunder foran Stinius ved målflagg. Philip Johansson tok tredjeplassen, med hans landsmenn Jimmy Gällros på fjerde og Joel Rydergren på femte, mens norske Trym Transeth Johansen ble sjettemann denne gangen.

Dessverre ble Pellijeff nok en gang strøket av NM-listen siden motorsykkelen var i strid med reglementet, og dermed ble det seier også søndag på Team Yamaha R6 Norway og Stinius. Kjedelig for Pellijeff, som ifølge Stinius og teamet både er en god kamerat og en svært dyktig fører.

Nå leder Stinius NM med 10 poeng foran de to siste racene.

Kommende helg kjøres det nye løp på Karlskoga; da fortsetter serien Scandinavian Open.

Teamet takker Solør MC klubb som arrangør, og alle som stiller opp og jobber gratis for at det kan kjøres. I følge teamet går Yamaha R6-en Stinius kjører i år som en kule, og det rettes også en stor takk til teamets samarbeidspartnere; ikke minst til mekanikerne Jørgen Johnsen og Thomas Siren.

Bildene er levert av teamet. 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser