To pallplasser til Henning Flathaug i Karlskoga

Denne helgen ble fritreningene brukt som kvalifisering for løpet på lørdag. Til tross for at Henning ikke hadde vært på denne banen med Superbike-sykkelen før, fant han fort en god rytme og kvalifiserte seg til tredje startspor. Det ble også kjørt en kvalifisering på lørdag som skulle gjelde for løpet på søndagen; også her kjørte Henning inn til tredje startspor.

I løpet på lørdagen tok Henning en god start, men måtte gjøre en unnamanøver og kjøre på innsiden av banen for å unngå en kollisjon med en annen fører. Han ble så liggende tett i ryggen på andreplassen store deler av løpet, men måtte gi slipp etter at han gjorde noen feil underveis. Henning kjørte inn til en ensom tredjeplass med sju sekunder ned til fjerdemann.

I søndagens løp fikk Henning nok en god start. Han var mer bestemt inn i første sving, og bremset seg opp til en andreplass. Han prøvde alt for å henge seg på Ole Bjørn Plassen i teten, og Henning holdt følge de første tre-fire rundene. Han satte personlig bestetid og klarte å skape en luke ned til tredjemann, som han kontrollerte inn til mål. Ole Bjørn Plassen var det ikke noe å gjøre med, han vant begge løpene overlegent.

Team Flathaug Racing er veldig fornøyde med helgens innsats, og med en andre- og tredjeplass ligger Henning nå som nummer to sammenlagt i NM i Superbike.

Kjøringen i Karlskoga er ikke over, for teamet blir igjen for å kjøre Scandinavian Open, som består av de to løpene i NM-helgen, ett løp på onsdag, og to løp førstkommende helg.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser