To nye modeller fra Harley

Breakout har et retroinspirert, lavt chopperchassis med en motor på 1690 kubikk og Gasser-felger. Modellen er med sine horisontalt monterte støtdempere en softtail. ABS kommer som standard.

– Med Breakout fokuserte vi på det grunnleggende, sier Kirk Rasmussen, Styling Manager hos Harley-Davidson.

– Det svarte og den krommede motoren står ut fra midten av motorsykkelen, og for å maksimere dekkenes slagkraft er skjermene kortet. Vi ville vise mye gummi for å gi Breakout et tøft, muskulært utseende. Vi har alltid elsket dragracer-hjulene i 1960- og 70-tallets ”Gasser”-stil, og hjulene våre er inspirert av disse klassikerne. Hvert hjul har 10 avrundede eiker. For å fremheve hjulene enda mer, er den svarte høyglansede lakken fjernet på annenhver eike og på kanten av felgene så aluminiumen kommer frem”, avslutter Rasmussen
 

Street Bob Special Edition har samme chassis som standardmodellen, men kommer med en 100 kubikk større V-twin og ABS som standard. Den har også fått en egen lakk som gir den et klassisk utseende.
Street Bob er motorsykkelen for dem som kjøper bilen med den største motoren, men uten radio. Som en del av redesignet, har vi kortet av bakskjermen, droppet batteridekselet og boltet på et klassisk ovalt luftfilterdeksel. Målet er å skape en helt grunnleggende Big Twin, som kunden selv kan gjøre til sin egen”, sier styling-manager Tony Pink.

Noe for deg?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser