To andreplasser til Andersen

Med annenplass i begge heat i helgens løp i det internasjonale tyske road racingmesterskapet, klatret Kai Børre Andersen til en sammenlagt tredjeplass i Superbike-klassen. I begge racene var østerrikeren Martin Bauer knepent foran ham i mål.

– Jeg var ikke ikke helt i form i helgen. Et virus i halsen gjør at jeg har problemer med å puste skikkelig, forteller Kai Børre.

– Det gjorde nok at jeg ikke var topp opplagt til å slåss med Bauer om seieren, men valgte å kjøre for poengene fremfor satse for dristig. Det var to greie løp. I det første heatet kjørte jeg som nummer to hele tiden, mens jeg i det andre hadde en duell om annenplassen med tyskeren Max Neukirchner, som jeg avgjorde til min fordel på den siste runden.

– Alt i alt er jeg meget glad og fornøyd med hvordan jeg gjør det i IDM. Team AlphaTechnik gjøre en glimerende jobb, og jeg er sikker på at vi har en meget god mulighet til å vinne mesterskapet, sier en kortpustet, men tross alt fornøyd Kai Børre i Tyskland.

Etter fire løp av de i alt seksten i IDM-serien kan Honda-føreren fra Bekkestua se tilbake på tre annenplasser og en krasj. Helgens resultat løftet ham til en sammenlagt tredjeplass i poengsammendraget. De to østerrikerne Martin Bauer (Honda) og Andreas Meklau (Suzuki) leder har henholsvis 73 og 64 poeng, mens Kai Børre har 60.

Carl Berthelsen ble nummer 14 og 23 i de to heatene mens Jan Roar Ims ble nummer 17 i det første heatet. 17-åringen Fredrik Karlksen ble nummer 17 i 125-klassen, og dermed kan det bli tøft å skaffe seg wild card til MotoGP-runden i Assen. Tage Solberg hadde heller ingen god helg og ble nummer 21 og 14 i Supersport.

De to neste løpene i Internationale Deutsche Motorrradmeisterschaft går i Assen, Nederland, 3. juni

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser