Tiurleiken – Enduroglede på Sørlandet

Tiurleiken er stevnet hvor alle kjører – fra de aller minste til proffene

Helgen 12. august arrangerte Kristiansand Enduro andre runden i NESS serien på Sørlandet, Tiurleiken. Mange fryktet at uværet skulle stikke kjepper i hjula for arrangementet, men heldigvis slapp de unna det verste av nedbør slik at løypene holdt god stand og badeværet kunne nytes.

Allerede torsdag sjekket de første deltakerne inn på campingen for å benytte seg av mulighetene i området med blant annet et lite familiebesøk i Dyreparken når de først var på Sørlandsferie. Fredag ettermiddag var over 150 deltakere allerede sjekket inn og på plass med familie og venner. Lørdag formiddag melder stevneleder at 250 deltakere var sjekket inn og Tiurleiken slo dermed alle tidligere rekorder for løpet.

Arrangøren er stolt og takknemlig for at så mange hyggelige folk i alle aldre tar turen på løp. Det er tydelig en voksende sport med god rekruttering med besøk fra både Finnmark og Sverige.
Planleggingen for 2024 er allerede godt i gang, da neste års løp vil bli 10 års jubileum, og arrangør kan røpe at flere av de klassiske seksjonene som har ligge urørt i flere år vil komme tilbake.

Gratulerer til alle de gode prestasjonene i løypa og lykke til på neste løp i serien 23. september hos NMK Aurskog Høland.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser