Til VM med Suzuki!

Som en av hovedsamarbeidspartnerne for Andersen har Bike naturligvis visst om avtalen i lang tid, men først i dag blir det offisielt. Andre team har vært med i bildet lenge, men han valgte altså til slutt det nedelandske Suzuki-teamet som er eid av importøren og har støtte fra fabrikken i Japan. Den norske Suzuki-importøren Erling Sande AS er også med som solid støtte i VM-satsningen for 2006.

Kai Børre Andersen stakk av med seieren i det tyske mesterskapet i høst, og slikt blir lagt merke til i motorsykkel-Europa. Han ble dermed kontaktet av Suzuki Holland som har eget fabrikksstøttet team i supersport-VM.

Sist sesong var Barry Veneman førstefører for det nederlandske VM-teamet. På grunn av skade fikk Veneman bare kjørt fem race i år, og havnet på 14. plass. Jarno Janssen har også prøvd seg i VM for Suzuki-teamet – uten det helt store hellet.

Nå er det altså klart at en nordmann skal kjøre sammen med Veneman i VM. Det blir full VM-satsning, og det er naturligvis Andersen svært fornøyd med.
– Dette er jo drømmen min! Det økonomiske er ennå ikke på plass for meg personlig, og det er enda en lang vei før jeg er i mål på den biten. Men jeg har hatt solid støtte i Norge de siste årene, og jeg håper det går i orden denne gangen også, sier han.

Kai Børre Andersen har forsøkt seg i VM flere ganger, og har en åttendeplass som beste resultat fra 2004. Men nå får han endelig sjansen til full VM-satsning med et seriøst team med gode sykler.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser