Thomas Sigvartsen sikter mot Moto2

Etter to tester med H43 Team Nobby i fjor er Thomas nå blitt tilbudt en av seteplassene i det spanske teamet i 2014.

Det eneste som står i veien er om han kan skaffe nok midler. Han er avhengig av at både eksisterende og nye samarbeidspartnere er villig til å være med på å dra lasset for at han skal kunne realisere Moto2-drømmen.


– I et marked som allerede er svært trangt er det vanskelig å høste inn store avtaler til en såpass liten sport som roadracing, men dette er en sjanse jeg ikke kan la gå fra meg, så jeg håper virkelig at vi får til noe. Vi har landet noen avtaler, men har fortsatt en lang vei å gå, forteller Thomas.

– Vi har fått et veldig bra tilbud av H43 som vil bety enormt for meg og min utvikling. Racingen er noe helt annet der nede, om hvis jeg skal ha muligheten til å få ut det potensialet jeg mener jeg har må jeg ned og krige mot de beste, fortsetter han før han opplyser at det er flere spanske lag som har vist interesse. Han vil dog ikke ut med navn i skrivende stund.

Kjører Kawasaki i 2014.

I romjulen var 21-åringen i Cartagena og testet sin splitter nye Kawasaki ZXR6. Etter å ha sittet på en Honda helt siden han avanserte opp i Superstock 600-klassen, ser han frem til en ny sesong på nytt merke.

– Det var deilig å få kjørt litt så man ikke kommer helt ut av det. Og det var morsomt å få prøvd Kawasakien. Jeg kjente fort at jeg kan venne meg til å sitte på den. Jeg har absolutt to på at jeg kan forsvare NM-tittelen med den, avslutter Thomas.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser