Tett program for Sturla

Det 15-årige stortalentet fra Heggedal ble i høst valgt ut til å kjøre Red Bull Rookies Cup. Det første løpet går på spanske Jerez 25. mars, men før den tid er det mange forberedelser som skal gjennomgås.

– Det blir masse trening, og dermed masse reising… Vi håper at skolen, arbeidsgivere og kunder er forståelsesfulle, skriver teamet på sine hjemmesider.

Til Spania 2. juledag
Første tur blir til Cartagena. I år som i fjor satser de på treningsleir i juleferien, og reiser fra ribbelukt og juletrær 26.desember.

– Neste tur blir 11. februar. Red Bull Rookies Cup har leid Jerez 12.-13. februar og dette blir første gang KTM-syklene skal testes, så det blir spennende.
Ny trening med Red Bull Rookies Cup på Valencia 1-2 mars. Deretter noen få dager hjemme før vi skal til Jerez igjen 9-10 mars.

– Da er det ikke lenge før det første løpet i Red Bull Rookies Cupen som går på Jerez 25. mars.

Ingen fritidsproblemer
Så tar teamet/familien noen «feriedager» i Spania etter løpet på Jerez, og drar via de andalusiske høysletter til Cartagena, for påsketrening sammen med Dag Steinar Sundby. Etter Cartagena blir det tre dagers trening på Valencia før de setter kursen mot Heggedal igjen.

Med andre ord får ikke Sturla og co problemer med å fylle fritiden de nærmeste månedene…

Hva tror du om Sturlas sjanser i Red Bull Rookies Cup?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser