Test- og demodag med Suzuki

Både CrossCenteret Snellingen og Suzuki-importør Erling Sande ønsker å holde høyt aktivitetsnivå for kundene. Førstkommende tirsdag inviteres derfor både nye og gamle kunder til testkjøring med alle cross- og enduromodellene til Suzuki.

 

Bredere tilbud

– Interessen for dette segmentet er gledelig nok i økning hos oss. Da er det viktig at vi tilpasser oss med større og bredere tilbud til kundene, sier Suzukis crossansvarlig Gjermund Frostad, en av landets mest meritterte enduroførere med topplasseringer i NM, EM og VM. Nå er det profilering av Suzuki som gjelder for mannen som blant har kjørt i Dakar-rally.

Det gjør han sammen med CrossCenteret Snellingen AS og ringreven Jørn Snellingen som også har en lang merittliste som kjører bak seg. Det er utvilsomt store doser cross- og enduro-rutine på plass på Leirdalen-banen 14. mai.

 

Disse syklene vil være tilgjengelig på den nye Leirdalen-banen i Lier:

DR-Z 70 Minicrosser

RM 85

RM-Z 250

RM-Z 450

RM-X 450 Enduro

 

Suzuki har mange gode toppkjørere med i stallen, deriblant Andrei Gudmunsson, Per Kristian Bakke, Jan Olav Lunewski og Håkon Engan Karlsen. Alle disse stiller opp på Lier tirsdag og vil bidra med gode tips og råd til andre førere.

– Disse gutta har til sammen mange år i toppen og mange gode råd å gi andre førere. Her er det bare å spørre i vei, sier Frostad.

 

Romøren-foredrag

Skihopper og tidligere verdensrekorder i skiflyging, Bjørn Einar Romøren, er ikke bare hekta på lange svev. Romøren har kjørt motorsykkel i en årrekke, og innrømmer at han har lyst å prøve seg litt enduro.

– Jeg hadde håpet å kunne kjøre selv på tirsdag, men har dessverre ikke fått klarsignal fra legen til å dette, sier han.

Men Romøren vil dele av sine erfaringer som idrettsutøver på elitenivå gjennom over ti år med Suzuki-førerne. Stikkord er målsettingsteori, hva som skal til for å nå målene, fokus på hardt arbeid over lang tid, være bevisst på utfordringer og å takle motgang.

 

Tidsskjema:

Kl 16.30 Foredrag med Bjørn Einar Romøren

Kl 17-20 Testkjøring med Suzuki-modellene

Tar du turen?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser