Terje Eriksen er gått bort

Styret i motocrossklubben skriver i en melding til medlemmene: «Han har de siste uker blitt svakere og svakere, og han sovnet natt til onsdag 13. september inn etter en lang og utrettelig kamp mot kreften. Terje er den personen som hele byen og store deler av landet husker og forbinder med motorcross. Han er Mr. Cross, og en ildsjel som har gjort en fantastisk jobb i klubben og crossmiljøet.

Terje har de siste tiår sittet i styret i klubben, gjennomført utallige lisenskurs, vært med og bygget opp banen vår fra grunnen, preppet banen utallige ganger, og holdt banen oppe som akt leder i regn og torden. Han har trent de fleste unge kjørere i klubben og har i tillegg vært vår faste reperatør som har hjulpet de fleste kjørere med å få crossen på banen igjen etter et havari eller manglende start på motoren.»

Under Motorsportgallaen i 2016 mottok Terje Eriksen prisen for «Årets Ildsjel», og ble hyllet av de fremmøtte for sin innsats i motorsporten. Under årsmøtet i 2017 ble han klubbens første æresmedlem, og han vil bli savnet av et samlet miljø.

http://lokalsporten.fvn.no/terje-eriksen-arets-motorsport-ildsjel-35804 
 
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser