Takket ja til Yamaha

Sander skal kjøre for Yamaha Europe på en Yamaha YZ250 F. Han vil prioritere Dutch Masters og EM som de viktigste konkurransene. 18 år gamle Sander er veldig fornøyd med Yamahas tilbud, hvor han vil danne sitt eget team og i tillegg være en del av det offisielle Yamaha-teamet med støtte fra Yamaha Europe.

– Jeg er veldig fornøyd med denne avtalen, og håper å kunne vise mye i kommende sesong. Følelsen med Yamaha er veldig bra, og jeg skal gjøre alt jeg kan for å oppnå gode resultater. Min drøm har alltid vært å kjøre VM, og med denne muligheten er jeg et stort skritt nærmere. Det er ikke tid til å hvile fordi jeg skal trene hele januar med VM- og EM-teamet til Yamaha på Sardinia, og der vil jeg også kjøre noen løp. Så blir det tilbake til Nederland for den første runden i Dutch Masters, og etter der til Redsand i Spania og første EM-runde, sier Agard-Michelsen. 

Han vil takke Van der Vegt-familien for alt de har gjort, og retter en spesiell takk til Yannick van der Vegt og Danny Nijman, som alltid har vært der. – Uten dem ville jeg aldri ha kommet hit jeg i dag. Jeg vil også takke alle mine sponsorer, og håper dere alle vil være med videre i 2018, avslutter Agard-Michelsen. 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser