Suzuki viser avkledd SV650

SV-modellfamilien har lenge bestått av konkurransedyktige mellomklassemodeller, og nye SV650 er tenkt å forsterke dette ytterligere. Basis er SV650S med halvkåpe, som har fått en stor mengde oppdateringer, hvorav omtrent halvparten er for V-twinnen på 645 kubikk, som får både økt effekt (71 hestekrefter – 5 til) og lavere bensinforbruk (0,32 l/mil).

Chassiset har også fått en mengde oppdateringer, alt i alt betyr dette at SV650 har slanket seg 8 kilo, og den veier nå totalt 197 kilo kjøreklar. Blant alle oppdateringer som har bidratt her finner vi blant annet ny radiator, luftboks og smalere tank. Salhøyden er 785 millimeter, og en ny LCD-instrumentering er montert, komplett med girindikator.

Suzuki har også installert to nye elektroniske hjelpemidler, «Low RPM Assist» og «Suzuki Easy Start». Det førstnevnte høyner automatisk motorens turtall for å unngå motorstopp når clutchen slippes ut, og det andre betyr at føreren kun trenger å trykke en gang på startknappen, så går startmotoren rundt til V-twinnen starter.

Foto: Suzuki

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser