Suverene Spjeldnes

En lettere forkjølet Sjeldnes er forståelig nok svært fornøyd med innsatsen. Det eneste skåret i gleden er at han ikke får kjørt runden på Ring Knutstorp i august siden dette racet krasjer med NM i Mo i Rana. Otta-gutten er nemlig er av favorittene til å hente hjem Kongepokalen i Superbike-klassen og prioriterer naturlig nok den hjemlige klassen. Han håper likevel at han har en fair sjanse til å ta hjem sammenlagtseieren også i SM.

I det første løpet i helgen vant Sjeldnes med to sekunder foran en annen nordmann, Christoffer Nilsen fra Svelvik. Løpet etter tok Nilsen revasje og slo Helge med fattige 0,7 sekunder. Begge racene forløp problemfritt med unntak av noen varvinger mot slutten av løpet.

Mange om beinet
Sviestad er en smal bane, og det ble relativt trangt da de to nordmennene tok igjen baktroppen i det 27 mann store feltet.

10. juni kjører Spjeldnes årets første NM-runde på Rudskogen. Her stiller han i både Superstock 600 og Superbike, så det blir en hektisk helg. Konkurransen er knivskarp i begge klasser her hjemme i år og Spjeldnes er ikke alene om å sikle på Kongepokalen.

I Bike 7 som er i salg fra 14. juni kan du lese mer om Helge Spjeldnes og flere av de største utfordrerne til Kongepokalen.