Suverene seire for Bølla

I sine første NM-løp på seks år viste Kai Børre Andersen konkurrentene hvor skapet skal stå. Han var best på trening, best i kvalen og suveren i begge løpene. Faktisk ble differensen ned til nummer to Kim Arne Sletten hele 15 sekunder i det første løpet. Det er mye på 20 runder på Rudskogen.

I det andre løpet ble marginen kuttet ned til 10 sekunder av Sletten, men det var likevel aldri noe tvil hvor seieren skulle havne. Andersen syntes det var deilig å gjøre comeback i NM etter seks år.
– Ja, det var sinnsykt gøy å kjøre i Norge igjen. Selvfølgelig mye fordi jeg vant, men det var godt å være tilbake her å konkurrere.

Ikke ble det «bare» to seire, banerekorden sørget han også for å sette navnet sitt bak. Sterke 57,1 er nå tiden å bryne seg på i fremtiden.

Andreplassene gikk til Kim Arne Sletten, mens ringreven Norvald Haaland måtte nøye seg med to tredjeplasser. De to sistnevnte herrer er trolig likevel fornøyd med poengfangsten, for begge prioriterte løp i det svenske mesterskapet fremfor kvalifisering i NM. Det betød start bakerst i feltet og en del mann å passere underveis.

Du finner alle resultater på linken under og mer om NM på bike.no i morgen.