Suksessrik helg for Sondre Haga

Både NM og Norgescupen ble arrangert i Kristiansand. I juniorklassen i NM kjørte man to runder på 12 seksjoner. De tre beste skulle deretter kjøre en finalerunde på to runder med tre seksjoner. Sondre Haga tok en suveren seier. – Det føles meget bra å ta gull i NM. Jeg er fornøyd med at jeg traff med det jeg har trent på, og kjøringen var veldig bra, uttaler en kjempefornøyd vinner i pressemeldingen fra teamet.

Imponerende kjøring
På søndagen ble Norgescup-runde nummer fem kjørt på samme sted. Nå deltok Haga i eliteklassen, der han hadde som mål om å havne blant de fem beste. Han var derfor veldig fornøyd med å ende på en fjerdeplass. -Jeg er fornøyd med resultatet, og det var ikke mange prikkene opp til tredjeplassen. Jeg klarte å holde beina på fotfilene, og det meste stemte, forteller 16-åringen.

«Gekko» Haga leverte solide resultater denne helga selv om han har slitt med sykdom den siste tiden. – Jeg har vært ganske forkjølet de siste dagene, men det har nok ikke påvirket meg så altfor mye, fortsetter Hommersåk-gutten.
 
Glatte løyper
Både lørdag og søndag var det glatte løyper i Kristiansand. Mye nedbør på nettene gjorde at forholdene ble vanskelige for utøverne. – Det var veldig glatt i starten av konkurransene. Spesielt fjellpartiene og trerøttene var glatte. Jo mer oppkjørte løypene ble, jo glattere ble de.
 
Går for ny seier
Sondre Haga vender nå tilbake til skolebenken, men allerede til helgen kjøres årets fjerde Rogalandsrunde på Karmøy. Målet  er selvsagt nok en seier.

Foto: Annette Gilje Haga/Martin Haga

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser