Suksess for Oslo Open

Sol, glade mennesker, motorsykler og en hissig haglskur var noen av ingridiensene da Motorsykkelens dag gikk av stabelen i Oslo søndag. Rundt 2000 mennesker hadde tatt turen til Bjerke Travbane og både folk og motorsykler i alle fasonger kunne beskues.

Vant premie til 50 000
Bike var selvfølgelig på plass og mange tok turen bort for å prøve lykken i vår tidsriktige miljøkonkurranse. Spørsmålet var hvor mye drivstoff og tid en Yamaha YZF125-R bruker på den 26 km lange strekningen Sandvika-Furuset i rushtiden. Premien var den nevnte sykkelen og det kunne nok forklare horden med siklende 16-åringer som kretset rundt Bike-standen hele dagen.

Det var i utgangspunktet en alt annet enn lett oppgave, men vinneren Kjell Magne Remmen traff faktisk blink på begge spørsmålene og kan dermed hente seg seg ut en flunkende ny 125-kubikker i dag. Snakk om heldiggris, for sykkelen er rett og slett grisefin.

Men det var også mye annet enn hissige 125-kubikkere å hvile øynene på. Arrangørene hadde konkurranser i det som er av klasser og noen av syklene legger vi ut under denne saken etterhvert.

Trivelig
Det hyggeligste sett med Bikes øyne er likevel at Oslo endelig ser ut til å ha fått et arrangement hvor alle mototsyklister kan finne noe de liker. Ikke bare de som liker R-sykler eller bare de med Harley. Hyggelig var det osgå å se at 2000 motorsyklister hygget seg sammen uten at vi så antydninger til hverken MC-krig, MC-bander, MC-kriminelle, MC-bråk, MC-oppgjør eller noe annet som kan skape artige og tabloide overskrifter. Det nærmeste var trolig opphetede diskusjoner om dempere, slaglengde og kubikk.

Hører dere det nasjonal presse?

PS: Svaret på våre spørsmål var forøvrig 0,63 liter bensin og 22 minutter

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser