Sturla i spansk mesterskap

Invitasjonen kom fra Team Hernandez nå på mandag, og etter endel frem og tilbake pga antall påmeldte og en mildt sagt overskredet påmeldingsfrist, fikk Sturla beskjed sent på tirsdag om at det var klart.

Kjører Aprilia
Onsdag morgen satte han kursen mot Spania medbringende kjøreutstyr. Der ventet team og en Aprilia som har gått i VM. Det blir spennende for Sturla å prøve denne sykkelen. Den har ca 10 hk mere enn de syklene han hittil kjørt, og den er bl.a utstyrt med gassgaffel fra Öhlins, doble bremseskiver foran og div annet som nok gir den veldig gode kjøreegenskaper.

På Jerez kommer Sturla til å møte mange kjente ettersom flere førere fra Rookie cupen er der nede. Det er meldt på 78 førere i 125 klassen som er den overlegent største i Spania. Nivået er knalltøft (toppen i Spansk Mesterskap hevder seg høyt oppe i VM), så bare det å kvale inn til løpet blir nok en utfordring.

Ingen press
Sturla har imidlertid ikke noe press på seg. Teamet har sett han i Rookie cupen, og vil gjerne gjøre noe sammen med han i Spansk Mesterskap i 2008 (i tillegg til at han skal kjøre Red Bull Cupen sammen med MotoGP). Derfor hadde de lyst til at han skulle få prøve sykkelen nå i årets siste løp.

Sturlas «norske team» er hjemme og jobber… Det arbeides også med å få opp Sturlas hjemmesider www.sturla-racing.com. Etter et bytte av webhotell er ikke alle oppdateringsmekanismene på plass enda. Følg uansett med på sidene til Spansk Mesterskap (CEV) www.motocev.com for info om løpet i helga

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser