Strula nr 4 sammenlagt

Sturla Fagerhaug (16) fra Heggedal i Asker kjørte i helgen 4. runde i roadracing-serien Red Bull MotoGP Rookies Cup. Løpet gikk på den legendariske Le Mans banen i Frankrike i forbindelse med MotoGP runden som gikk der nå i helgen.

Etter å ha kvalifisert seg til 7. startspor, var Sturla tent for å gjøre et enda bedre løp. Han fikk en kjempestart, og var nummer 3 inn i første sving. På første runden gjorde han et par feil, og havnet dermed i en gruppe som tapte litt til teten. Sturla vant kampen i sin gruppe, men måtte nøye seg med 6.plass i løpet.

Han kan imidlertid notere seg for 4. plass sammenlagt etter dette resultatet. Vinner av løpet ble Luis Salom (Spania), fulgt av JD Beach (USA) og Nelson Major (Frankrike).

Neste løp går allerede om 2 uker på Mugello i Italia. Deretter går det slag i slag med løp på Donington, Assen, Sachsenring og Brno. Etter løpet i Brno vil de 10 beste førerne i Cupen bli med til Indianapolis i USA og Valencia, Spania for å kjøre løp sammen med MotoGP rundene som går på disse banene.