Stort trøkk på nett!

Etter en litt slow start med nedetid og mye nytt å sette seg inn i har «nye» bike.no skutt fart.

Tydeligvis er det mange av de nye tjenestene som fenger, og det er vi i redaksjonen glade for.

Blant annet har dere brukere lagt inn over 50 anbefalte veitips. Dette er veier dere på en eller annen måte anbefaler andre bike.no-ere å prøve. Mest aktiv på denne fronten er folket fra Rogaland, som alene står for 7 veitips. Bra jobba! I motsatt ende finner vi motorsyklistene fra Aust-Agder, Vestfold, Nord-Trøndelag og mitt eget hjemfylke Møre og Romsdal med 0 tips! Hvor er dere folkens?

Populære klubber
Også muligheten til å lage deres egne klubber ser ut til å være populært. Hittil er det startet 67 klubber på bike.no, og favner alt fra R-klubber, fanklubber for MotoGP-stjerner til mer kuriøse klubber som Bike.no mopedmafia, Bikedåtten fanklubb og klubben for jenter med kubikk mellom beina….

Også muligheten for å se You Tube-klipp er en populær tjeneste, og har dere gode klipp dere vil at også andre skal oppdage så er det bare å tipse oss om disse. Om kort tid er det også stor fare for at vi i Bike vil lage våre egne videosnutter fra tester og prøvekjøringer, så hold øynene åpne for Bike TV!

Husk også at du når som helst kan tipse oss om gode reportasjer, arrangement, fine sykler, stygge sykler, sende oss bilder eller gi oss ris og ros!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser