Storebrand best i test

Undersøkelsen i Dagbladet inneholdt villa, innbo, reise, fritidsbolig og bil. Den viser en nedgang og større konkurranse.

Bike har vært i kontakt med Storebrand flere ganger denne høsten. Det er naturligvis knyttet stor spenning til prisene til selskapet når de entrer skadeforsikringsarenaen. Konkurransen er svak i Norge, med to aktører med markedsandeler på over 30 prosent (If og Gjensidige).

«Veldig få land har selskaper med mer enn 30 % markedsandel innen skadeforsikring. I Norge har vi to!» skriver Dagbladet.

– Det reflekterer ikke en veldig sterk konkurranse, lyder den tørre kommentaren fra administrerende direktør Gunnar Rognstad som også lover billigere forsikringer i Norge.

Men prisliste på motorsykkelforsikring har de foreløpig ikke klart. Da Bike var i kontakt med selskapet, fikk vi vite at det arbeides med prissettingen og at de håper å få denne klar i løpet av den kommende tiden.

Bikes årlige forsikringsundersøkelse kommer i bladet i løpet av senvinteren/våren (nummer 4 eller 5), og det gjenstår å se om Storebrand har deres priser klare innen den tid.

Bikes undersøkelse har fått stor oppmerksomhet de siste årene. VG, Aftenposten og Forbrukerinspektørene/NRK er blant aktørene som har presentert vår undersøkelse.

Tror du større konkurranse vil bidra til lavere premier også på motorsykler?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser