Stoner slutter – Rossi fortsetter

Casey Stoner avslørte på en pressekonferanse i går at han skal gi seg etter årets sesong. Bakgrunnen for valget er manglende motivasjon og misnøye med hvilken retning serien har tatt.
– Etter å ha tenkt mye og diskutert saken med mine nærmeste, har jeg bestemt meg for ikke å kjøre mer etter denne sesongen. Jeg avslutter karrieren etter sesongen i MotoGP og går videre med andre ting. Etter så mange år i sporten har jeg sett mange forandringer, og flere i en retning jeg ikke liker. Jeg har ikke lenger lidenskapen for det, så det er bedre å gi seg nå. Det er mange ting som har skuffet meg og selv om jeg elsker denne sporten har uheldigvis balansen gått i feil retning.

Sjokk
Beskjeden kom som et sjokk både for pressen, Stoners fans, men også hans konkurrenter.
– Det er en overraskelse for meg og for alle. Jeg forventet ikke dette. Jeg hørte ryktene og tenkte det kanskje kunne være en liten mulighet for det, men jeg trodde han skulle fortsette i hvert fall et år til. Dette er ikke gode nyheter for MotoGP, men vi må respektere hans beslutning, sier Jorge Lorenzo.

Samtidig som en legende besteme seg for å gi seg, tok en annen beslutningen om å fortsette. Valentino Rossi tar nemlig minimum to nye år i MotoGP.
– Det er en stor overraskelse at Stoner gir seg og på slutten av sesongen mister vi en av de største førerne og en fantastisk rival.
Han understreket også at han ikke har noen planer om å følge Stoner inn i racingpensjonistenes rekker.
– For meg er det veldig vanskelig å forstå hvor ryktene om min pensjon kommer fra, for jeg har aldri snakket om det. Jeg skal i hvert fall kjøre i MotoGP de to neste årene, garantert, sier Rossi.

Hva synes du om at Stoner gir seg? HER kan du se hva andre har sagt om samme sak.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser