Stinius Viking Ødegård leder fortsatt Superstock-NM

Det ble en tøff helg, med temperatur på 30-32°C og opp mot 46-47°C i asfalten. På kvalifiseringen gjelder det å sette en rask runde, og her presterte Stinius svært bra, var ett sekund raskere enn nummer to, og startet fra pole position med ny personlig bestetid på Rudskogen – 1.28.9.

To av løpene i helgen ble kjørt over 14 runder, mens ett løp ble kortet ned til åtte runder på grunn av varmen. Stinius kjørte ifølge teamet knallbra til tross for store smerter i håndleddet. Han bet tennene sammen og klarte to andreplasser og en tredjeplass.

Stinius satte raskeste rundetid i racene i tillegg til under kvalen, og var nede på 1.28.4. Med disse resultatene leder han fortsatt NM sammenlagt, to poeng foran Jonathan Lykke Nessjøen.

Teamet skriver at Jonathan er en god kompis og en ung gutt som fikk full uttelling i helga med tre seiere, og han kjører meget bra. Han har hatt en god progresjon denne sesongen, og det gleder teamet å se at det satses og gror i sporten. Det vil garantert bli flere fighter utover i sesongen.
 
Arbeidet fortsetter med å få Stinius frisk, og teamet er spente på om – eventuelt når – Moto GP-doktor Xavier Mir kan ta i mot Stinius, vurdere skaden, og om det er noe å gjøre for å få ham friskmeldt.

Teamet gir piloten kred for topp innsats tross store smerter. Yamaha R6-en gikk som vanlig som en kule og problemfritt. Og mekanikerne leverte som vanlig en prikkfri jobb i helgen.

Det rettes i tillegg en stor takk til dem som støtter teamet i både med- og motgang, og teamet avslutter med at det er i motbakke det går oppover.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser