Stinius Viking kjempefornøyd etter knallåpning

I lørdagens løp var det Helge Spjeldnes som tok starten, Marcus Strøm Høston kom ut som andremann, og Stinius la seg i begynnelsen på tredjeplassen. Etter et par runder var Spjeldnes uheldig og krasjet, men heldigvis gikk det bra med føreren. Stinius kom seg forbi Strøm Høston og opparbeidet seg en luke, og til slutt vant han med hele seks sekunder foran sistnevnte. Marius Notøy endte på bronseplassen.

Søndag tok Stinius starten direkte, og opparbeidet seg en luke på seks sekunder relativt tidlig i løpet. Etter dette kjørte han smart, kontrollerte løpet, og opprettholdt luken helt til mål. Teamet gratulerer Helge Spjeldnes med andreplassen, og Jonathan Lykke Nessjøen med bronse. 

Teamet forteller at Yamaha R6-en og Dunlop-dekkene fungerte helt optimalt i helgen.

To seiere av to mulige er noe teamet er svært stolte av, ikke minst på grunn av smertene i venstre håndledd som piloten dessverre fortsatt sliter med. Men Stinius er en tøffing som biter tennene sammen og gjør sitt beste. Nå håper teamet på hjelp fra en spansk lege som til vanlig jobber med MotoGP-førere, og dette bør jo borge for en viss kunnskap.

Stinius skulle egentlig kjørt Spansk mesterskap på Catalunya kommende helg, men må dessverre stå over dette og jobbe videre for å bli helt friskmeldt. Dette vil nok dessverre ta litt tid.

Men Stinius stiller til neste NM-helg på Rudskogen 1.-3. juni.

Teamet takker mekanikerne Jørgen Johnsen, Thomas Sirèn og Andreas Alm for førsteklasses innsats, samt Solør Motorcykkelklubb og alle frivillige for et svært godt gjennomført arrangement.

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser