Stinius operert i Barcelona

Dr. Mir opererer på et sportssykehus i Barcelona. De aller fleste av toppførerne i MotoGP har vært innom ham, inklusive Rossi, Lorenzo og Marquez, noe som bildene under med tydelighet bekrefter.

Det venstre underarmsbeinet er kappet en drøy centimeter, og det er også blitt satt inn et hjelpemiddel som skal stabilisere håndleddet. Underarmsbeinet var blitt for langt på grunn av at en løs beinsplitt fra en tidligere skade – antakelig helt tilbake til 2012 – har forflyttet seg rundt i håndleddet, har vokst og grodd, og til slutt satt seg fast i enden av underarmsbeinet. Dermed har det blitt «bein mot bein» allerede ved små bevegelser eller ved generelle belastninger av håndleddet, og dette har forårsaket store smerter.

Ingen hjemlige leger har sett eller forstått denne problematikken, men Dr. Mir så det umiddelbart, og nå håper teamet at Stinius endelig skal bli bra.

Nå blir det cirka 4-6 uker med rehabilitering istedenfor kjøring for Stinius sin del, men teamet presiserer at hovedsaken nå er å se fremover, og aldri før har de hatt så stor tro på at det skal gå bra. Dr. Mir har betegnet operasjonen som vellykket.

Stinius selv hilser fra sykehussengen med at hvis han nå blir bra, skal de andre få kjørt seg.

BIKE ønsker god bedring!
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser