Stine Rødne Hettervik i 2018 Thor Winter Olympics

Thor Winter Olympics er det største årlige amatørløpet som kjøres i USA. Her deltar det også flere VM-førere. I år var det 2060 deltagere totalt i de forskjellige klassene. Løpet går over fire dager. 

Stine Rødne Hettervik kjørte trening en dag, samt to heat fordelt på to dager. Et heat består av fem runder, og dette skiller arrangementet fra tilsvarende i Norge. Stine konkurrerte blant annet mot Hanna Hodges og Jordan Jarvis, som er USAs beste kvinnelige førere. 

I forkant av løpet var Stine invitert til å trene hos Fastnacht, men måtte dessverre stå over på grunn av sykdom. Oppkjøringen til løpet var dermed ikke optimal, men det var stort bare å få delta. Og Stine er fornøyd med helgen. Sammenlagt endte hun på en 20. plass av totalt 36 jenter i finalen. Hun ble nummer 23 i det første heatet, og nummer 17 i det andre. Med tanke på sykdommen i forkant og det at hun konkurrerte mot flere som har drevet med motocross på heltid siden de var barn, er resultatet bra.

Når Stine er i USA for å trene motocross og kjøre løp, bor hun i Florida. Hun håper nå å få visum slik at hun kan være i USA i lengre perioder og få enda mer treningsutbytte. Hun trener for tiden iherdig på back flip.

I dag er Stine både utøver og egen manager og mekaniker, men hun jakter på både sponsorer og en annen som kan skru på motorsykkelen.

BIKE ønsker lykke til!

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser