Sterke resultater i Norgescupen

Runde tre ble arrangert på lørdag, og der havnet Sondre G. Haga på 7. plass og Kjartan Mikkelsen på 10. plass i eliteklassen. I eliteklassen for kvinner kjørte Seline Meling inn til en 9. plass, og Hanne G. Haga endte på 10. plass. I juniorklassen stakk Anders Paulsen av med seieren, mens Mats Nilsen havnet på 12. plass. I ungdomsklassen klarte Stian Paulsen en sterk bronseplass.

På søndag ble fjerde runde kjørt, og der havnet Sondre G. Haga på 5. plass og Kjartan Mikkelsen på 8. plass i eliteklassen. I eliteklassen for kvinner havnet Seline Meling på 8. plass, mens Hanne G. Haga ble nummer 10. I juniorklassen stakk Anders Paulsen nok en gang av med seieren, mens Mats Nilsen endte på 12. plass. I ungdomsklassen kjørte Stian Paulsen enda en gang inn til en solid tredjeplass.

Det var første gang Grimstad Trialklubb arrangerte en Norgescup-runde. Det var sol og strålende vær hele helgen. Anders Paulsen var den som imponerte mest av Riska-utøverne ved å stikke av med seieren begge dagene i juniorklassen.

– Jeg er godt fornøyd med helgen. Det startet litt dårlig, men jeg klarte å hente meg veldig godt inn igjen. Jeg klarte å holde hodet kaldt og stresset ikke, det var viktig for at jeg skulle klare å stikke av med seieren, uttalte 17 år gamle Anders Paulsen til pressekontakt Mads Haugland etter at dobbeltseieren var i boks.

Førerne kjørte 15 seksjoner, to ganger hver. Selv om løypene i Grimstad er ganske lik løypene utøverne i Riska Motorsykkelklubb kjører hjemme, merket Paulsen litt forskjell.

– Løypene var preget av mye høye kanter, noe som gjorde de mindre teknisk krevende. Løypene hadde et høyt nivå, og passet meg bra, avslutter Hommersåk-gutten. 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser